Verkoop Snel Uw Huis: Goedkoop Verhuizen

Bespaar Gemiddeld €486 met het Vergelijken van Verhuisbedrijven

Bespaar Gemiddeld €486 met het Vergelijken van Verhuisbedrijven

Als u op deze pagina bent beland, is de kans groot dat u op Google heeft gezocht naar een goedkope verhuizer.

Er zijn verschillende websites waar u verhuisbedrijven met elkaar kunt vergelijken. De meesten verdienen echter commissie als u via hen een verhuizer boekt, dus hoe kun je er zeker van zijn dat ze je werkelijk de beste bedrijven tonen? Als expert op het gebied van snel, goed en goedkoop verhuizen geeft Huizen Opkoop Nederland™ u graag tips hoe u aan een betrouwbare en verhuizer komt die niet teveel kost.

Waarom zou u naar ons luisteren? Omdat wij al jaren huizen opkopen en veel verhuizingen hebben geregeld voor huiseigenaren die vanuit het buitenland hun Nederlandse tweede woning wilden verkopen. Verhuizen en relocation zijn daardoor onze tweede natuur geworden.

Er zijn, afgezien van de zojuist genoemde vergelijkingssites, weinig betrouwbare online bronnen beschikbaar om u te helpen een goed verhuisbedrijf te kiezen. Daarom geven wij graag insider tips om te zorgen dat u de beste deal krijgt. Wij krijgen hier geen commissie voor en zijn onbevooroordeeld.

De 7 Voordelen van Huizen Opkoop Nederland™

 • 100% Gegarandeerd Bod, Zonder Voorbehoud
 • Diréct Geld op Uw Rekening
 • Cash Voorschot Mogelijk
 • Verkoop Binnen 1 Week Mogelijk
 • U Betaalt Géén Taxatie- en Notariskosten
 • U Bespaart Makelaarskosten
 • Vriendelijke & Professionele Service

Geef Ons 10 Minuten, Voordat U 6 Maanden met een Makelaar Bezig Bent...

Bij Huizen Opkoop Nederland™ vinden we dat iedereen de kans moet krijgen zijn huis snel en zonder gedoe te verkopen. Vanaf het eerste bod tot en met de snelle verkoop van uw huis, zijn wij erop gericht om u alle zorgen uit handen te nemen.

In welke situatie u ook zit en wat voor reden u ook heeft om uw woning snel te verkopen, wij bieden u een vriendelijke en professionele huis opkoop service. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier hiernaast invullen. Wij doen u een vrijblijvend aanbod, op basis van de locatie en conditie van uw woning.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

7 Tips Hoe Je Een Goedkoop Verhuisbedrijf Vindt

Laten we duidelijk zijn: het gaat niet alleen om de beste prijs. U heeft er niets aan om voor een ‘dubbeltje op de eerste rang te zitten’ en er na de verhuizing achter te komen dat uw spullen tijdens transport zijn beschadigd. Vergelijk daarom geen appels met peren, dan betaalt u namelijk minder geld voor nog mindere service.

Tip #1 - Brancheorganisatie

Zorg dat het verhuisbedrijf lid is van de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers. Zij hebben een geschillenregeling voor bij schade en andere problemen. Schade aan uw spullen is dan netjes verzekerd.

▷ 7 Tips Hoe Je Een Goedkope Verhuizer Vindt (+Chécklist)

Tip #2 - Verzekering

Controleer, afgezien van de Erkende Verhuizers garantie, of ze nog aanvullend verzekerd zijn. Wat gebeurt er als uw kostbare spullen, zoals wasmachine en televisie, beschadigd zijn? Beschadiging is het meest voorkomende probleem bij verhuizingen.

Tip #3 - Extra Kosten?

Informeer of er extra kosten kunnen zijn. Moet u betalen voor verpakkingsmateriaal en arbeid als de verhuizers uw spullen inpakken? Zijn er extra kosten voor het weer in elkaar zetten van meubels en bedden?

Tip #4 - Check Reviews

Check online reviews over de verhuisbedrijven. Niet alleen de recensies op hun eigen website. Daar zullen ze negatieve recensies vast niet opnemen.

Tip #5 - Ontmoet de Verhuizer

Vraag als het een lokaal bedrijf is of ze even langskomen. U krijgt dan een beter gevoel over hun stijl en dienstverlening.

Huis Snel Verkopen → Goedkope Verhuizer

Tip #6 - Vraag Meerdere Offertes Aan

Vraag altijd prijsoffertes op bij drie verschillende verhuisbedrijven. Accepteer nooit het eerste bod wat ze u doen.

Tip #7 - Vraag Uw Vrienden Om Hulp

Vraag uw vrienden of zij misschien goede verhuisbedrijven kennen. Post uw vraag op Facebook, u zult versteld staan hoeveel mensen de moeite nemen om te reageren.

Nadat u de bovenstaande 7 tips hebt gevolgd om drie offertes op te vragen, is het tijd om een keuze te maken. Wat als het bedrijf waar je het beste gevoel over hebt, niet de goedkoopste is? Bel ze op!

Veel mensen denken dat het bod wat ze krijgen definitief is. Niets is minder waar, het is alleen het openingsbod. Als we niet verder onderhandelen zouden we misschien door het prijsverschil moeten kiezen voor een minder goed verhuisbedrijf. Dat is zonde. Rol daarom nog even je mouwen op en bel ze op om te vragen of ze het laagste bod kunnen evenaren.

Wij zijn er van overtuigd dat we u met de bovenstaande tips veel geld zullen besparen. Heeft u een geschikt verhuisbedrijf op het oog voor uw toekomstige verhuizing? Vergeet dan niet ook contact op te nemen met Huizen Opkoop Nederland™ voor een vrijblijvend bod op uw huis. Bij ons bespaart u vele duizenden euro’s aan transport- en notariskosten.

Verkoop Uw Huis Snel, Zonder Zorgen & Zonder Kosten

Bespaar Veel Geld

Wij kunnen u tot wel €5.000 aan taxatie- en notariskosten besparen, terwijl u bij ons ook geen geld kwijt bent aan een makelaar. Die proberen vaak hun marketingkosten en opstartkosten aan u door te berekenen, terwijl uw huis nog niet eens verkocht is. Door onze makkelijke en stressvrije opkoop service wordt u ook niet geconfronteerd met dubbele lasten, die u wel zou hebben als uw oude huis maandenlang te koop staat bij een makelaar.

Wij Kopen Snel

Wij doen een gegarandeerd bod op uw huis zonder voorbehoud van financiering. Wij hebben zelf geld beschikbaar, dus zijn niet afhankelijk van beleggers en banken. Als u ons vrijblijvende aanbod accepteert, kunnen wij uw huis binnen 1 week kopen. U profiteert van een snelle en soepele verkoop zonder bezichtigingen, onderhandelingen en onzekerheid of kopers de financiering wel rond krijgen. Het verkopen van uw huis hoeft geen stressvol en langdurig proces te zijn. Geef ons 10 minuten de tijd, voordat u 6 maanden met een makelaar in de weer bent.

Verkoop Zonder Zorgen

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij de verkoop van uw huis. Snel verhuizen zorgt vaak voor een spannende tijd vol met nieuwe kansen en belangrijke beslissingen. Daarom doen wij er alles aan om uw zorgen uit handen te nemen. Bij Huizen Opkoop Nederland™ weet u direct waar u aan toe bent en ontvangt u een gegarandeerd bedrag. U heeft geen eindeloze bezichtigingen en vreemden in uw huis. Uw woning is niet zichtbaar op Funda en u hoeft geen 'Te Koop' borden te plaatsen.

Wij Kopen Flexibel

Wij kopen allerlei soorten woningen in heel Nederland zoals appartementen, flats, eengezinswoningen en vrijstaande huizen. Ongeacht de staat van onderhoud, dus ook vervallen woningen met achterstallig onderhoud en zogenaamde probleemhuizen. Is uw huis (tijdelijk) verhuurd? Geen enkel probleem, wij kopen ook verhuurde woningen. Als u in uw huis wilt blijven wonen, kunnen we u een huurovereenkomst bieden met een gegarandeerde huurprijs. Kortom: wij zijn flexibel en denken met u mee

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

8 Situaties Waarin Snelle Verkoop van Uw Huis een Oplossing Kan Zijn

 • Pensioen & Kleiner Gaan Wonen
 • Dubbele Lasten, Tweede Huis Verkopen
 • Geërfd Vastgoed, Huis Uit Erfenis
 • Financiële Problemen & Hypotheekachterstand
 • Emigratie & Verhuizen Naar het Buitenland
 • Scheiden & Uit Elkaar Gaan
 • Verhuurde Woning & Probleem Huurders
 • Gezondheids Problemen, Gelijkvloers Gaan Wonen

Huizen Opkoop Nederland™ Helpt

Heeft u nog vragen over het snel verkopen van uw huis? Wilt u binnen 7 dagen uw huis verkopen omdat u snel geld nodig heeft? Staat uw huis al een tijd te koop maar komen er weinig kijkers? Bent u niet tevreden over uw makelaar? Zit u momenteel in een lastig parket en kan de snelle verkoop van uw woning helpen uw probleem op te lossen?

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Neem Vandaag Contact Met Ons Op, Verlies Geen Kostbare Tijd Meer!