Huis Raakt Niet Verkocht...

Huis Woning Appartement Snel Verkopen

Waarom Raakt Mijn Huis Niet Verkocht?

Als u op deze pagina bent beland, is de kans groot dat u op Google heeft gezocht naar manieren en tips om snel uw huis te verkopen omdat het maar niet verkocht raakt.

Het is tegenwoordig druk op de huizenmarkt in veel delen van Nederland. Als uw huis in een van deze steden en dorpen te koop staat en er komen bijna geen kijkers, dan kan er iets mis zijn.

Het goede nieuws is dat het besef dat er een probleem is, de eerste stap is naar de oplossing. Er kunnen echter veel redenen zijn waarom uw huis niet verkocht raakt.

We hebben makelaars in heel Nederland gevraagd wat de voornaamste redenen zouden kunnen zijn. Hierin volgt hun advies.

8 Redenen Waarom Je Huis Niet Verkocht Raakt…

Reden #1 - Je Bent Niet Realistisch

Dat het dringen is op de huizenmarkt houdt niet in dat het huis zich vanzelf verkoopt. U moet als goede verkoper uw product zo positief mogelijk voor de dag laten komen. Zelfs als u een makelaar in de arm heeft genomen die de verkoop regelt. Het is zaak dat potentiële kopers net zo dol worden op uw huis als u ooit werd. Vraag daarom daar wat redenen zijn dat kopers afhaken. Sommigen zullen u eerlijk hun bezwaren vertellen. Doe hier uw voordeel mee!

Huis Raakt Niet Verkocht → Te Duur 8 Redenen

Reden #2 - Het Huis is te Duur

Dat er veel vraag is naar huizen houdt niet in dat kopers automatisch de hoofdprijs neerleggen. Denk niet dat u de loterij gaat winnen, daar kunt u lang op wachten. Zelf in een ‘verkopersmarkt’ willen kopers het gevoel hebben dat ze waar voor hun geld krijgen. Wordt niet gemakzuchtig. Bedenk ook dat hoe langer uw huis te koop staat, des te meer kopers zich zullen afvragen waarom uw huis nog niet verkocht is. Door een te hoge vraagprijs mist u veel potentiële kopers. laat u door uw makelaar goed adviseren over lokale verkoopprijzen en prijs uzelf niet uit de markt.

Reden #3 - Je Huis Moet Worden Opgeknapt

Het kan zuur zijn om te betalen voor een verbouwing waar u zelf niet meer van kunt genieten. Maar als u een hoge vraagprijs wilt vangen, moet uw huis in perfecte staat zijn. Overweeg daarom om te investeren in kleine aanpassingen die een groot verschil maken zoals een nieuwe kraan in de keuken, een luxe plafondventilator of moderne deurgrepen.

Verkoop Uw Huis Snel, Zonder Zorgen en Zonder Verkoopkosten

Reden #4 - Er Zijn Grondproblemen of Andere Kritieke Punten

Misschien ligt uw huis in een grondverzakking gebied of is er een probleem in de VVE van uw appartement. Kopers schrikken daarvan, zelfs als het probleem niet groot is. Zoek het daarom van tevoren uit en wees transparant. Zo maak je een betrouwbare indruk. Als kopers hier pas op het eind van de onderhandelingen achter komen is de kans groot dat ze afhaken of het aangrijpen om korting te bedingen.

Reden #5 - De Foto’s op Funda Zien Er Niet Uit

Als je jezelf introduceert heb je maar 7 seconden om een ​​eerste indruk te maken. Hetzelfde geldt voor je huis: 90% van de kopers begint hun zoektocht online en besluiten in een paar seconden of ze interesse hebben in je huis. Als er weinig of geen foto's zijn, of als de foto’s van slechte kwaliteit zijn omdat ze niet professioneel zijn genomen of als het huis slordig oogt, haken veel potentiële kopers door af. Sterker nog: als er weinig foto’s zijn gaan kopers vaak het ergste uit. Huur daarom een goede professionele fotograaf. Goede foto’s zorgen voort 118% meer weergaven online, 50% snellere verkopen en een verkoopprijs die 39% dichter bij de vraagprijs ligt. Dit zijn goed bestede euro’s!

Woning Fotograaf » Snel Je Huis Verkopen (+Diréct Geld)

Reden #6 - Uw Makelaar Doet Niet Zijn Best

Soms is er helemaal niets mis met uw huis: het is correct geprijsd en goed onderhouden. Maar sommige makelaars kunnen kopers wegjagen door een klantonvriendelijke houding. Wees daarom uiterst kritisch bij het kiezen van een makelaar. Bel desnoods anoniem naar het kantoor en doe je voor als een geïnteresseerde. Hoe word je behandeld? Is men vriendelijk en professioneel? Of juist onvriendelijk en laks? Ga in zee met een makelaar waar u een drankje mee zou kunnen drinken op een feest. Als u een makelaar onvriendelijk en onaangenaam vindt, wie zal hem dan wel aardig vinden? Beëindig desnoods de samenwerking met een makelaar die er een potje van maakt en neem een andere in de arm.

Reden #7 - Uw Huis Ruikt Vreemd

Er is een gezegde in vastgoed land: 'Als je het kan ruiken, kun je het niet verkopen'. Vraag vrienden om eerlijk advies, misschien ruik je zelf niet meer dat er een bepaalde geur in je huis hangt. Vooral doordringende huisdier geuren zijn taboe. Huur desnoods professionele schoonmakers in om deze geur uit uw huis te verdrijven. Niets is fijner dan binnenkomen in een huis waar het lekker fris ruikt. Niet voor niets bakken veel mensen een appeltaart vlak voor een bezichtiging.

Huis Raakt Niet Verkocht - Keuken - Gratis ✚ Eerlijk Advies

Reden #8 - Uw Keukenapparatuur is Sterk Verouderd

Roestvrij staal is in en bruin jaren '70 interieur en apparatuur zijn uit. Natuurlijk realiseren potentiële kopers zich dat ze een gele koelkast en andere oude meuk kunnen vervangen. Maar als alles verouderd oogt maak je geen goede indruk. Vervang daarom wat apparatuur en zorg dat de cv-ketel goed onderhouden en schoon is.

Wij vertellen je graag hoe je snel je woning kunt verkopen, met of zonder onze hulp. Vraag daarom om een gratis, vrijblijvend bod op uw huis via het formulier op deze pagina of neem telefonisch contact op met een van onze specialisten. Wij kopen uw huis snel en zonder voorbehoud.

Geef ons 10 minuten de tijd, voordat u 6 maanden met een makelaar in de weer bent.

De 7 Voordelen van Huizen Opkoop Nederland™

 • 100% Gegarandeerd Bod, Zonder Voorbehoud
 • Diréct Geld op Uw Rekening
 • Cash Voorschot Mogelijk
 • Verkoop Binnen 1 Week Mogelijk
 • U Betaalt Géén Taxatie- en Notariskosten
 • U Bespaart Makelaarskosten
 • Vriendelijke & Professionele Service

Geef Ons 10 Minuten, Voordat U 6 Maanden met een Makelaar Bezig Bent...

Bij Huizen Opkoop Nederland™ vinden we dat iedereen de kans moet krijgen zijn huis snel en zonder gedoe te verkopen. Vanaf het eerste bod tot en met de snelle verkoop van uw huis, zijn wij erop gericht om u alle zorgen uit handen te nemen.

In welke situatie u ook zit en wat voor reden u ook heeft om uw woning snel te verkopen, wij bieden u een vriendelijke en professionele huis opkoop service. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier hiernaast invullen. Wij doen u een vrijblijvend aanbod, op basis van de locatie en conditie van uw woning.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

Snelle Verkoop in 3 Simpele Stappen...

 • 1. Ontvang een Vrijblijvend Bod

  Vul het formulier op deze pagina in & ontvang een vrijblijvend bod.

 • 2. Verkoop Uw Woning

  Wij komen een prijs overeen en kiezen een verkoopdatum die u uitkomt.

 • 3. Diréct Geld op Uw Rekening

  De verkoop vindt plaats en u ontvangt diréct geld op uw rekening.

Verkoop Uw Huis Snel, Zonder Zorgen & Zonder Kosten

Bespaar Veel Geld

Wij kunnen u tot wel €5.000 aan taxatie- en notariskosten besparen, terwijl u bij ons ook geen geld kwijt bent aan een makelaar. Die proberen vaak hun marketingkosten en opstartkosten aan u door te berekenen, terwijl uw huis nog niet eens verkocht is. Door onze makkelijke en stressvrije opkoop service wordt u ook niet geconfronteerd met dubbele lasten, die u wel zou hebben als uw oude huis maandenlang te koop staat bij een makelaar.

Wij Kopen Snel

Wij doen een gegarandeerd bod op uw huis zonder voorbehoud van financiering. Wij hebben zelf geld beschikbaar, dus zijn niet afhankelijk van beleggers en banken. Als u ons vrijblijvende aanbod accepteert, kunnen wij uw huis binnen 1 week kopen. U profiteert van een snelle en soepele verkoop zonder bezichtigingen, onderhandelingen en onzekerheid of kopers de financiering wel rond krijgen. Het verkopen van uw huis hoeft geen stressvol en langdurig proces te zijn. Geef ons 10 minuten de tijd, voordat u 6 maanden met een makelaar in de weer bent.

Verkoop Zonder Zorgen

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij de verkoop van uw huis. Snel verhuizen zorgt vaak voor een spannende tijd vol met nieuwe kansen en belangrijke beslissingen. Daarom doen wij er alles aan om uw zorgen uit handen te nemen. Bij Huizen Opkoop Nederland™ weet u direct waar u aan toe bent en ontvangt u een gegarandeerd bedrag. U heeft geen eindeloze bezichtigingen en vreemden in uw huis. Uw woning is niet zichtbaar op Funda en u hoeft geen 'Te Koop' borden te plaatsen.

Wij Kopen Flexibel

Wij kopen allerlei soorten woningen in heel Nederland zoals appartementen, flats, eengezinswoningen en vrijstaande huizen. Ongeacht de staat van onderhoud, dus ook vervallen woningen met achterstallig onderhoud en zogenaamde probleemhuizen. Is uw huis (tijdelijk) verhuurd? Geen enkel probleem, wij kopen ook verhuurde woningen. Als u in uw huis wilt blijven wonen, kunnen we u een huurovereenkomst bieden met een gegarandeerde huurprijs. Kortom: wij zijn flexibel en denken met u mee

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

8 Situaties Waarin Snelle Verkoop van Uw Huis een Oplossing Kan Zijn

 • Pensioen & Kleiner Gaan Wonen
 • Dubbele Lasten, Tweede Huis Verkopen
 • Geërfd Vastgoed, Huis Uit Erfenis
 • Financiële Problemen & Hypotheekachterstand
 • Emigratie & Verhuizen Naar het Buitenland
 • Scheiden & Uit Elkaar Gaan
 • Verhuurde Woning & Probleem Huurders
 • Gezondheids Problemen, Gelijkvloers Gaan Wonen

Huizen Opkoop Nederland™ Helpt

Heeft u nog vragen over het snel verkopen van uw huis? Wilt u binnen 7 dagen uw huis verkopen omdat u snel geld nodig heeft? Staat uw huis al een tijd te koop maar komen er weinig kijkers? Bent u niet tevreden over uw makelaar? Zit u momenteel in een lastig parket en kan de snelle verkoop van uw woning helpen uw probleem op te lossen?

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Neem Vandaag Contact Met Ons Op, Verlies Geen Kostbare Tijd Meer!