Snel Je Huis Verkopen in Dordrecht

Snel Woning Verkopen in Dordrecht

Wat Zijn Je Mogelijkheden Om Snel Je Appartement óf Huis te Verkopen in Dordrecht?

Als u op deze pagina bent beland, is de kans groot dat u op Google heeft gezocht naar manieren en tips om snel uw huis te verkopen in Dordrecht. Het is tegenwoordig druk op de Dordtse huizenmarkt. Als uw huis te koop staat en er komen bijna geen kijkers, dan kan er iets mis zijn. Huizen Opkoop Nederland™ noemt 5 veel voorkomende problemen en de oplossing.

Wanneer u van plan bent uw huis in Dordrecht te verkopen of als het al te koop staat: het is mogelijk uw huis snel te verkopen zonder hoge makelaars- en notariskosten. Huizen Opkoop Nederland™ koopt graag uw huis of woning zodat u profiteert van een snelle en soepele verkoop. Zonder eindeloze bezichtigingen en onzekerheid of kopers de financiering wel rond krijgen.

Vraag om een gratis, vrijblijvend bod op uw huis via het formulier op deze pagina of neem telefonisch contact op met een van onze specialisten. Wij kopen uw huis snel en zonder voorbehoud. Geef ons 10 minuten de tijd, voordat u 6 maanden met een makelaar in de weer bent.

Hieronder vindt u 5 tips om uw Dordtse huis snel te verkopen.

TIP: Lees ook de handige 'Dordtse Snel Huis Verkopen Checklist' onderaan deze pagina!

5 Slimme Tips om Snel Je Woning te Verkopen in Dordrecht

Tip #1 - Juiste Vraagprijs

Probleem: uw vraagprijs is te hoog. Oplossing: wees realistisch, verlaag de vraagprijs naar net boven de marktwaarde.

Dat het dringen is op de Dordtse huizenmarkt, houdt niet in dat het huis zich vanzelf verkoopt. Zelf in een ‘verkopersmarkt’ willen kopers het gevoel hebben dat ze waar voor hun geld krijgen. Wordt niet gemakzuchtig. Bedenk ook dat hoe langer uw huis te koop staat, des te meer kopers zich zullen afvragen waarom uw huis nog niet verkocht is. Door een te hoge vraagprijs mist u veel potentiële kopers. Laat u door uw makelaar goed adviseren over lokale verkoopprijzen en prijs uzelf niet uit de markt.

Tip #2 - Knap Uw Huis Eerst Op

Probleem: uw Dordtse huis moet worden opgeknapt. Oplossing: doe kleine & goedkope aanpassingen die een groot verschil maken.

Het kan zuur zijn om te betalen voor een verbouwing waar u zelf niet meer van kunt genieten. Maar als u een hoge vraagprijs wilt vangen, moet uw huis in goede staat zijn. Overweeg daarom om te investeren in kleine aanpassingen die een groot verschil maken zoals een nieuwe kraan in de keuken, een luxe plafondventilator of moderne deurgrepen. Zorg in ieder geval dat uw huis fris ruikt. Er is een gezegde in vastgoed land: 'Als je het kan ruiken, kun je het niet verkopen'.

Vraag vrienden om eerlijk advies, misschien ruikt u zelf niet meer dat er een bepaalde geur in uw huis hangt. Vooral doordringende huisdier geuren zijn taboe. Huur desnoods professionele Dordtse schoonmakers in om deze geur uit uw huis te verdrijven.

Niets is fijner dan binnenkomen in een huis waar het lekker ruikt. Daarom bakken veel mensen een appeltaart vlak voor een bezichtiging.

Snel Geld voor Je Woning in Dordrecht

Tip #3 - Voorkom Problemen

Probleem: er zijn grondproblemen of andere kritieke punten. Oplossing: doe onderzoek en wees transparant naar potentiële kopers.

Misschien ligt uw huis in een grondverzakking gebied of is er een probleem in de VVE van uw appartement. In bepaalde delen van Dordrecht zijn er funderingsproblemen. Kopers schrikken daarvan, zelfs als het probleem niet groot is.

Zoek het daarom van tevoren uit en wees transparant. Zo maakt u een betrouwbare indruk. Als kopers hier pas op het eind van de onderhandelingen achter komen is de kans groot dat ze afhaken of het aangrijpen om een flinke korting te bedingen.

Tip #4 - Zorg Voor Mooie Foto’s

Probleem: de foto’s op Funda zien er niet uit. Oplossing: huur een professionele huizenfotograaf in.

Als u uzelf introduceert heeft u maar 7 seconden om een ​​eerste indruk te maken. Hetzelfde geldt voor uw huis: 90% van de kopers begint hun zoektocht online en besluiten in een paar seconden of ze interesse hebben in uw huis. Als er weinig of geen foto's zijn, of als de foto’s van slechte kwaliteit zijn omdat ze niet professioneel zijn genomen of als het huis slordig oogt, haken veel potentiële kopers door af. Sterker nog: als er weinig foto’s zijn gaan kopers vaak het ergste uit.

Huur daarom een goede professionele Dordtse woningfotograaf. Goede foto’s zorgen voort 118% meer weergaven online, 50% snellere verkopen en een verkoopprijs die 39% dichter bij de vraagprijs ligt. Dit zijn goed bestede euro’s!

▷ Verkoop Verhuurde Woning Appartement Dordrecht→ 5 Slimme Tips

Tip #5 - Goede Makelaar

Probleem: uw Dordtse makelaar doet niet z’n best. Oplossing: ga op zoek naar klantvriendelijke verkoopmakelaar.

Soms is er helemaal niets mis met uw huis: het is correct geprijsd en goed onderhouden. Maar sommige makelaars kunnen kopers wegjagen door een klantonvriendelijke houding. Wees daarom uiterst kritisch bij het kiezen van een makelaar. Bel desnoods anoniem naar het makelaarskantoor en doe u voor als een geïnteresseerde. Hoe wordt u behandeld? Is men vriendelijk en professioneel? Of juist onvriendelijk en laks?

Ga in zee met een makelaar waar u een drankje mee zou kunnen drinken op een feest. Als u een makelaar onvriendelijk en onaangenaam vindt, wie zal hem dan wel aardig vinden? Beëindig desnoods de samenwerking met een makelaar die er een potje van maakt en neem een andere in de arm.

De 7 Voordelen van Huizen Opkoop Nederland™

 • 100% Gegarandeerd Bod, Zonder Voorbehoud
 • Diréct Geld op Uw Rekening
 • Cash Voorschot Mogelijk
 • Verkoop Binnen 1 Week Mogelijk
 • U Betaalt Géén Taxatie- en Notariskosten
 • U Bespaart Makelaarskosten
 • Vriendelijke & Professionele Service

Geef Ons 10 Minuten, Voordat U 6 Maanden met een Makelaar Bezig Bent...

Bij Huizen Opkoop Nederland™ vinden we dat iedereen de kans moet krijgen zijn huis snel en zonder gedoe te verkopen. Vanaf het eerste bod tot en met de snelle verkoop van uw huis, zijn wij erop gericht om u alle zorgen uit handen te nemen.

In welke situatie u ook zit en wat voor reden u ook heeft om uw woning snel te verkopen, wij bieden u een vriendelijke en professionele huis opkoop service. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier hiernaast invullen. Wij doen u een vrijblijvend aanbod, op basis van de locatie en conditie van uw woning.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

Dordrecht - Huizen en Appartementen Te Koop Gevraagd door Snelle Huizen Opkoper

Waarom zou u kiezen voor Huizen Opkoop Nederland™ in plaats van voor de talloze Dordtse makelaars?

Dordrecht is met zijn 118.309 inwoners de vijfde gemeente van Zuid-Holland. De stad ligt op de plek waar de Merwede zich opsplitst in de Noord en de Oude Maas. Veel bewoners noemen hun stad gewoon ‘Dordt’. In de middeleeuwen was Dordrecht een belangrijke handelsstad en een van de zes grote steden van Holland. De gezellige historische binnenstad herinnert nog steeds aan dit rijke verleden, je kunt er tegenwoordig zelfs met de paardentram door heen. Niet voor niets luidt het bekende spreekwoord ‘ Hoe dichter bij Dordt, hoe gezelliger het wordt’.

Het is daarom niet verbazingwekkend dat veel makelaars Dordtse huizen en woningen overwaarderen. Ze doen dit vooral om klanten binnen te halen. Ze overdrijven de vraagprijs tot wel 10%, wat in eerste instantie in je voordeel lijkt. Maar het leidt er vaak toe dat je de vraagprijs moet verlagen omdat er geen interesse is in je woning. Houd er rekening mee dat de gemiddelde koper door heeft dat je huis te duur is en een flinke korting verwacht. Je ontvangt dus niet de prijs die de makelaar je heeft voorgespiegeld.

Helaas is dit niet alles…

Veel makelaars proberen je een exclusiviteitcontract te laten tekenen zodat zij de enige zijn die jouw huis mogen verkopen. Ze proberen ook hun marketingkosten en opstartkosten aan jou door te berekenen, terwijl je huis nog niet eens verkocht is. Je zou verwachten dat deze kosten gedekt zijn door de courtage die oplopen tot wel 2,5% van de verkoopsom.

Voor deze makelaars ben je niet meer dan een nummer: een middel om geld te verdienen zonder enig risico. Nu zou dit nog tot daar aan toe zijn als je goede klantenservice krijgt. Maar dat is te vaak niet het geval. Vaak vergeten ze je naam en houden je niet goed op de hoogte van eventuele interesse in je woning. Ze ‘vergeten’ om je terug te bellen en komen te laat op afspraken. Je moet ze continue achter de vodden zitten. Dit is niet alleen vervelend, het is onrechtvaardig.

Er zijn ook kleinere Dordtse makelaars die een meer persoonlijke en klantgerichte benadering hebben en minder geld voor hun diensten vragen. Maar helaas hebben zij een minder goede marketing machine, waardoor je woning minder in de kijker staat en minder goed vindbaar is op Funda en Facebook. Via deze kanalen komen tegenwoordig veel klanten binnen, een kleine makelaar kan jou dus veel geïnteresseerden kosten.

Gelukkig zijn er nog meer mogelijkheden om in Dordrecht je huis te verkopen.

Dordrechters gezocht die hun huis snel willen verkopen! Huizen Opkoop Nederland™ gaat verder waar gewone makelaars stoppen. Niet alleen doen we een 100% gegarandeerd bod op uw huis, als u op ons bod ingaat nemen we ook alle verkoopkosten op ons. Taxatiekosten, notariskosten en makelaarskosten zijn voor onze rekening. Het bod dat wij uitbrengen is de prijs die u ontvangt voor uw huis. Er zijn geen kleine lettertjes.

Hoe kunnen wij u een gratis huis opkoop service bieden?

Al jaren helpen wij, dankzij onze lokale en landelijke netwerk van investeerders, Dordtse woningeigenaren bij de snelle verkoop van hun huis. Namens deze investeerders zoeken wij naar lange termijn vastgoed investeringen. Wij leggen de bemiddelingskosten bij ons investeerders neer, en dekken daarmee de kosten van de service die we u gratis bieden.

Dus neem direct contact met ons op als u snel uw appartement, flat of huis in Dordrecht wilt verkopen. Wij hebben veel kennis van de Dordtse vastgoedmarkt en een lokaal netwerk van investeerders die interesse hebben in uw woning. De gemiddelde huizenprijs in Dordrecht is op dit ogenblik € 212.911, met appartementen €162.590 en huizen €265.701.

Neem vandaag contact op met een van onze vriendelijke specialisten of vul het formulier op deze pagina in en vraag direct om een vrijblijvend bod op uw huis.

TIP: Lees hieronder de 'Dordtse Snel Huis Verkopen Checklist' als u snel uw huis wilt verkopen in Dordrecht!

De 'Dordtse Huis Snel Verkopen Checklist'

Check #1 - Vind een Goede Verkoopmakelaar

Zoek een goede en snelle Dordtse verkoopmakelaar en vraag nu direct om een gratis en vrijblijvend bod op uw woning bij Huizen Opkoop Nederland™. Op internet worden makelaars beoordeeld op de site ‘Wie is de Beste Makelaar’.

▷ Huis Snel Verkopen → Taxeren

Check #2 - Gebruik Funda & het Kadaster

Zoek online, bijvoorbeeld op Funda of het Kadaster, naar informatie om een idee te krijgen van de waarde van uw huis. Stel uw vraagprijs en ondergrens vast.

Notaris Huis Snel Verkopen

Check #3 - Zoek Juiste Notaris

Zoek een goede en betaalbare notaris in Dordrecht. Op Notaristarieven en De Goedkoopste Notaris worden notarissen vergeleken en beoordeeld. Ook al kiest de koper de notaris, u kunt altijd een suggestie doen. Controleer altijd goed de concept verkoop akte.

Check #4 - Ga in Zee met een Goede Taxateur

Zoek een goede en betaalbare taxateur in Dordrecht om te ontdekken wat uw woning exact waard is. Diverse sites zoals Taxatie Tarieven en Goedkoopste Taxateur zijn hiervoor handzaam.

Beschrijving → Snel Je Huis Verkopen

Check #5 - Maak een Prikkelende Beschrijving

Maak zelf een prikkelende en uitnodigende beschrijving van uw woning, laat dit niet helemaal aan de makelaar over. Deze werken vaak met standaard teksten.

Check #6 - Gebruik Social Media

Plaats uw woning ook op online marktplaatsen zoals Marktplaats, Dordrechtse Facebook-groepen en Speurders, zo u krijgt dan veel attentiewaarde tegen lage kosten.

▷ Huis Snel Verkopen → Social Media

Check #7 - Maak een Wervende Brochure

Maar een wervende brochure over  de woning die u snel wilt verkopen en bezorg deze bij flats in Dordrecht. Stuur de brochure ook naar mogelijke investeerders.

Check #8 - Plaats een Te Koop Bord

Plaats een Te Koop bord in de tuin of een affiche achter het raam.

▷ Huis Snel Verkopen → Energielabel

Check #9 - Vraag een Energielabel Aan

Vraag een energie label aan op ‘Energielabel voor Woningen’. Dit is tegenwoordig verplicht voor verkopers.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

8 Situaties Waarin Snelle Verkoop van Uw Huis een Oplossing Kan Zijn

 • Pensioen & Kleiner Gaan Wonen
 • Dubbele Lasten, Tweede Huis Verkopen
 • Geërfd Vastgoed, Huis Uit Erfenis
 • Financiële Problemen & Hypotheekachterstand
 • Emigratie & Verhuizen Naar het Buitenland
 • Scheiden & Uit Elkaar Gaan
 • Verhuurde Woning & Probleem Huurders
 • Gezondheids Problemen, Gelijkvloers Gaan Wonen

Huizen Opkoop Nederland™ Helpt

Heeft u nog vragen over het snel verkopen van uw huis? Wilt u binnen 7 dagen uw huis verkopen omdat u snel geld nodig heeft? Staat uw huis al een tijd te koop maar komen er weinig kijkers? Bent u niet tevreden over uw makelaar? Zit u momenteel in een lastig parket en kan de snelle verkoop van uw woning helpen uw probleem op te lossen?

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Verkoop je huis of woning snel in Dordrecht. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend bod als uw huis in een van de volgende postcode gebieden ligt.

Dordrecht postcodes 3300-3329, 3311 Binnenstad, 19-eeuwse schil, Noordflank, 3312 Reeland, 3313 De Staart, Hollandse Biesbosch, 3314 Nieuw-Krispijn, Oud-Krispijn, 3315 Stadspolders, Vissershoek, Oudelandshoek, 3316 Louterbloemen, Dordtse Kil, Krabbepolder, Wieldrecht, Tweede Tol, Willemsdorp, 3317 Crabbehof, Wielwijk, Zuidhoven, Amstelwijck, 3318 Sterrenburg I, 3319 Dubbeldam, 3328 Sterrenburg II en III, Wilgenwende, 3329 De Hoven, Kop van 't Land, Buitengebied, 3330-3336 Zwijndrecht, 3340-3344 Hendrik-Ido-Ambacht, 3350-3356 Papendrecht, 3351 Eiland, Westpolder, Nieuwland, 3352 Molenvliet, 3353 Centrum, Kraaihoek, 3354 Middenpolder, Zeeheldenbuurt, 3355 Wilgendonk, 3356 Oostpolder, De Kooij, Oosteind, 3360-3364 Sliedrecht, 3366 Wijngaarden, 3370-3373 Hardinxveld-Giessendam, 3372 Boven-Hardinxveld, 3380-3381 Giessenburg.

Neem Vandaag Contact Met Ons Op, Verlies Geen Kostbare Tijd Meer!