Dubbele Lasten: Verkoop Snel Uw Huis

Wat te Doen als Kopers Afhaken → 5 Tips

Verkocht onder Voorbehoud, Dubbele Lasten en Voorbehoud van Financiering: Wat te Doen als Kopers Afhaken?

U wilt uw oude woning verkopen en heeft ook al een nieuw huis op het oog. Omdat u het nieuwe droomhuis niet wilt mislopen, besluit u het alvast te kopen. Ook verkoopt u de oude woning.

Het probleem is dat een koopcontract vaak ontbindende voorwaarden heeft, dit betekent dat de koper van de woning nog onder de koop uit kan komen indien hij niet binnen een bepaalde periode aan de afgesproken voorwaarden kan voldoen. Denk aan het ‘voorbehoud van financiering’ die in nagenoeg iedere koopovereenkomst is opgenomen. De koper kan dan nog onder de koop van de woning uit als hij de hypotheek niet rond krijgt.

Er zijn er ook nog andere ontbindende voorwaarden, zoals bouwkundige keuring en de ontbindende voorwaarde dat de koper binnen een afgesproken termijn zijn eigen woning nog moet verkopen voordat de koop definitief wordt. Er zijn dus veel redenen waarom een geplande verkoop kan afketsen. U kunt de transactieketen zien als domino stenen: als er 1 niet omvalt zal de volgende steen ook blijven staan. Net zoals uw huis wat nog steeds te koop staat.

Tot wel 10% van de huizenverkopers heeft last van ontbindende voorwaarden. Daarnaast zorgt het wachten tot de bedenktermijn verstrijkt voor veel stress en slapeloze nachten.

Wat de reden ook is, u heeft er een probleem bij. Uw hypotheeklasten lopen door, terwijl het inrichten van de nieuwe woning veel geld kost. Als ook u onaangenaam bent verrast door een ontbindende voorwaarde en de verkoop van uw woning niet doorgaat, en niet de luxe hebt te wachten op een nieuwe koper, neem dan direct contact op met Huizen Opkoop Nederland™. Wij doen snel een gegarandeerd bod op uw woning.

De 7 Voordelen van Huizen Opkoop Nederland™

 • 100% Gegarandeerd Bod, Zonder Voorbehoud
 • Diréct Geld op Uw Rekening
 • Cash Voorschot Mogelijk
 • Verkoop Binnen 1 Week Mogelijk
 • U Betaalt Géén Taxatie- en Notariskosten
 • U Bespaart Makelaarskosten
 • Vriendelijke & Professionele Service

Verkoop Gaat Niet Door & Snel Huis Verkopen via Huizen Opkoop Nederland™

Wat de reden ook mag zijn dat kopers afhaken, u heeft er een probleem bij. Uw hypotheeklasten lopen door, terwijl het inrichten van de nieuwe woning veel geld kost. U wilt uw tweede woning zo snel mogelijk verkopen voor een goede prijs.

Als u ook onaangenaam bent verrast door een ontbindende voorwaarde en niet de luxe hebt te wachten op een nieuwe koper, neem dan direct contact op met Huizen Opkoop Nederland™. Wij doen snel een gegarandeerd bod op uw woning.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

De 5 Meest Voorkomende Redenen Waarom de Verkoop van Je Woning Niet Doorgaat

Kopers Haken Af & Dubbele Lasten → 5 Tips Om Snel Je Huis Te Verkopen

Waarom gaan woningverkopen niet door? Het leven is vol verrassingen. Als je vertrouwt op de betrouwbaarheid van kopers bij de verkopen van je huis, kan je best wel eens worden teleurgesteld. Er zijn veel redenen waarom kopers kunnen afhaken. Hieronder vind je de 5 meest voorkomende gevallen. Doe je voordeel met deze kennis en voorkom dubbele lasten.

 • De koper verandert simpelweg van gedachten en wil niet meer kopen. De zogenaamde categorie ‘luchtfietsers’ die uw tijd verspillen.
 • De koper kan de hypotheek niet rond krijgen. Komt vaak voor tijdens economische recessie. Er zijn ook kopers die hun koopkracht nogal overschatten.
 • Er komt een probleem aan het licht tijdens bodemonderzoek / funderingsonderzoek waardoor de koper afhaakt. Sommige steden zoals Rotterdam en Dordrecht kennen bodemverzakking problemen.
 • De koper wordt verrast door financiële tegenslag, zoals ontslag of faillissement van zijn werkgever.
 • De koper heeft persoonlijke tegenslag, zoals ziekte, overlijden of scheiding.

Als u ook onaangenaam bent verrast door een ontbindende voorwaarde en niet de luxe hebt te wachten op een nieuwe koper, neem dan direct contact op met Huizen Opkoop Nederland™. Wij doen snel een vrijblijvend bod op uw woning.

Snelle Verkoop in 3 Simpele Stappen...

 • 1. Ontvang een Vrijblijvend Bod

  Vul het formulier op deze pagina in & ontvang een vrijblijvend bod.

 • 2. Verkoop Uw Woning

  Wij komen een prijs overeen en kiezen een verkoopdatum die u uitkomt.

 • 3. Diréct Geld op Uw Rekening

  De verkoop vindt plaats en u ontvangt diréct geld op uw rekening.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

Huizen Opkoop Nederland™ Helpt

Heeft u nog vragen over het snel verkopen van uw huis? Wilt u binnen 7 dagen uw huis verkopen omdat u snel geld nodig heeft? Staat uw huis al een tijd te koop maar komen er weinig kijkers? Bent u niet tevreden over uw makelaar? Zit u momenteel in een lastig parket en kan de snelle verkoop van uw woning helpen uw probleem op te lossen?

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Geef Ons 10 Minuten, Voordat U 6 Maanden met een Makelaar Bezig Bent...

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Neem Vandaag Contact Met Ons Op, Verlies Geen Kostbare Tijd Meer!