Scheiden: Verkoop Snel Uw Huis

Echtscheiding? → 3 Tips Om Snel Je Huis Te Verkopen

Huis Snel Verkopen bij Scheiden en Uit Elkaar Gaan

Echtscheiding en uit elkaar gaan horen tot de meest pijnlijke en verdrietige momenten van een mensenleven. Ze beïnvloeden niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen zoals kinderen en familie.

Helaas is het, met de scheidingspercentages van tegenwoordig, bijna zo waarschijnlijk dat een pasgetrouwd echtpaar zal scheiden, als dat het bij elkaar zal blijven. Vooral in de grotere steden eindigen veel huwelijken in een scheiding.

De beslissing om te gaan scheiden is vaak het eindpunt van maanden of soms zelfs jaren in een ongelukkig huwelijk. Je kunt het daarom ook als een kans zien om opnieuw te beginnen, maar echt makkelijk wordt het nooit. Naast de beslissing om uit elkaar te gaan moeten er vaak nog meer zaken die moeten worden afgesloten voordat je definitief de banden kunt verbreken.

Hierbij hoort het verdelen van het gezamenlijk huis en opgebouwd pensioen. Als echtparen niet vriendschappelijk tot overeenstemming kunnen komen, zijn er wettelijke procedures om de gezamenlijke bezittingen te verdelen.

Het meest waardevolle bezit is vaak het eigen huis, waarvoor er grofweg 3 opties mogelijk zijn.

Echtscheiding? 3 Tips Wat te Doen met Je Eigen Huis

Tip #1 - Het Huis (Zo Snel Mogelijk) Verkopen

Je kunt het huis verkopen aan derden, de opbrengst verdelen en beiden een nieuwe start maken. Nu is een huis verkopen op zich al een spannende gebeurtenis, maar helemaal als je dit samen met een ex-partner doet. Dit kan je in een moeilijke en ontmoedigende situatie brengen waar je het liefst zo snel mogelijk uit komt. Een meningsverschil over de verkoop is het laatste waar je op zit te wachten.

Het inschakelen van een traditionele makelaar kan er toe leiden dat de echtscheiding langer duurt dan noodzakelijk. Alle biedingen moeten door beide ex-partners worden goedgekeurd. Soms communiceren de ex-partners met elkaar via hun advocaat. De scheiding kan daardoor maanden in beslag nemen en wordt peperduur. Daar heeft niemand baat bij.

Huizen Opkoop Nederland™ kan u helpen door uw huis snel te kopen zodat u zo min mogelijk onnodige kosten, stress en zorgen heeft.

Snel Huis Verkopen bij Echtscheiding

Tip #2 - Het Huis Verhuren

Verhuren gebeurt vaak als de woningmarkt slecht is en de verkoop in een verlies zou resulteren. Het verhuren van een woning kent niet alleen voordelen. Het is gunstig dat uw huurinkomsten worden belast in box 3 tegen een forfaitair tarief van 1,2%. U moet wel al het onderhoud aan de woning en belastingen betalen. Als de huur te laag is kunt u die niet zomaar verhogen, huurders worden goed beschermd door de Nederlandse wet.

Zo wordt het verhuren van een woning minder lucratief dan in eerste instantie gedacht. Nog minder leuk wordt het als u zogenaamde probleemhuurders in uw huis heeft heeft, die geen huur betalen en de woning verwaarlozen.

U kunt een huurder niet zomaar verzoeken om te verhuizen als u de woning wilt verkopen. Bedenk dus goed of u deze optie iets voor u is. Al is het maar omdat u dan samen met uw ex-partner huurbaas wordt!

Echtscheiding → 3 Tips Wat te Doen met Je Eigen Huis

Tip #3 - Eén Ex-Partner Koopt de Andere Uit

Dit gebeurt vaak als er jonge kinderen zijn of één van beiden veel koopkracht heeft. De achterblijver moet in staat zijn om zelf de maandelijkse hypotheeklasten te betalen, al dan niet met behulp van alimentatie. Het fijnst is om het huis, met alle negatieve herinneringen, te verkopen en beiden elders een nieuwe start te maken.

Maar als er kinderen in het spel zijn is dit niet altijd wenselijk of pas mogelijk aan het eind van het schooljaar. De andere partij wil soms wel verhuizen, maar ook zijn deel van de overwaarde op de hypotheek. Afhankelijk van uw situatie kan Huizen Opkoop Nederland™ vaak helpen door het huis snel op te kopen. De ‘achterblijvende’ partij krijgt een tijdelijk huurcontract en heeft zo ruim de tijd om een andere woning te vinden.

De 7 Voordelen van Huizen Opkoop Nederland™

 • 100% Gegarandeerd Bod, Zonder Voorbehoud
 • Diréct Geld op Uw Rekening
 • Cash Voorschot Mogelijk
 • Verkoop Binnen 1 Week Mogelijk
 • U Betaalt Géén Taxatie- en Notariskosten
 • U Bespaart Makelaarskosten
 • Vriendelijke & Professionele Service

Scheiden & Snel Huis Verkopen via Huizen Opkoop Nederland™

Onze 'Huizen Opkoop Service' kan van pas komen om de oplopende spanning en stress tijdens het 'uit elkaar gaan' te verminderen. Wij doen een gegarandeerd bod en kopen snel. Wij rekenen, in tegenstelling tot mediators en advocaten, geen kosten voor het bemiddelen tussen beide partijen. Wij begrijpen dat er al genoeg kosten zijn bij een echtscheiding en de verkoop van een huis. Daarom vragen wij geen enkele vergoeding voor onze dienstverlening.

U wordt dus goedkoop, snel en probleemloos verlost van uw oude huis. Wij behandelen uw situatie zorgvuldig. Dit zorgt ervoor dat alle partijen tevreden zijn met het resultaat, zelfs als u niet meer rechtstreeks met uw ex-partner praat.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

Snelle Verkoop in 3 Simpele Stappen...

 • 1. Ontvang een Vrijblijvend Bod

  Vul het formulier op deze pagina in & ontvang een vrijblijvend bod.

 • 2. Verkoop Uw Woning

  Wij komen een prijs overeen en kiezen een verkoopdatum die u uitkomt.

 • 3. Diréct Geld op Uw Rekening

  De verkoop vindt plaats en u ontvangt diréct geld op uw rekening.

Enkele Voorbeelden Waarin een Snelle Verkoop via Huizen Opkoop Nederland™ Kan Helpen bij Scheiden & Uit Elkaar Gaan

 • Beide partijen willen het huis snel verkopen en de restwaarde verdelen.
 • Uw woning staat ‘onder water’ en u heeft hulp nodig om uw hypotheek te verlagen.
 • De echtscheiding kan pas afgerond voltooid worden als het huis wordt verkocht en de lening wordt afgelost.
 • Een van beide partijen wil na verkoop tijdelijk in het huis blijven wonen.
 • Er is geen communicatie mogelijk tussen beide partijen, waardoor een neutrale bemiddelaar gewenst is.
 • Dit zijn enkele redenen waarom mensen bij scheiding van onze opkoop service gebruik maken en er zijn er nog veel meer!

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

8 Redenen Waarom Huizen Opkoop Nederland™ Kan Helpen bij Scheiding

 • Wij Communiceren met Beide Partijen om een Snelle Verkoop te Faciliteren
 • U Bespaart Mediation- en Advocaatkosten
 • Kindvriendelijke Oplossingen Mogelijk
 • Discrete Verkoop: Geen 'Te Koop Borden' in Uw Tuin of Funda Vermelding
 • Alle Communicatie Wordt Vertrouwelijk Behandeld
 • Snelle Afhandeling: U Bespaart Kosten en Kunt Door Met Uw Leven
 • Wij Hebben Ervaring in Samenwerken met Scheidingscoaches, Mediators en Advocaten
 • Bespaar Uzelf Veel Stress & Zorgen

Geef Ons 10 Minuten, Voordat U 6 Maanden met een Makelaar Bezig Bent...

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Neem Vandaag Contact Met Ons Op, Verlies Geen Kostbare Tijd Meer!