Erfenis: Verkoop Snel Uw Huis

Erfenis → 4 Tips Om Snel het Huis te Verkopen

Verkoop van een Huis uit een Erfenis. Wat Zijn Uw Mogelijkheden met Geërfd Vastgoed?

Na het overlijden van een geliefde breekt vaak een moeilijke tijd aan, waarin u naast afscheid nemen ook grip moet houden op de rest van uw leven. Het is een verwarrende tijd waarbij u ook zakelijke beslissingen moet nemen met veel papierwerk en administratieve zaken. U moet bankrekeningen opzeggen, verzekeringen en andere abonnementen beëindigen en de geërfde woning verkopen.

Het regelen van zo’n onroerend goed verkoop kan traumatisch en emotioneel zijn, zeker als het een ouderlijk huis betreft. De vaste lasten lopen in de tussentijd gewoon door. Met een gewone makelaar bent u vaak maanden in de weer en betaalt u vaak tot wel 2,5% courtage over de verkoopprijs.

U moet het huis in ieder geval netjes opleveren voor bezichtigingen. Omdat het geërfde huis onbeheerd leegstaat is er een verhoogd risico op vandalisme, inbraak en kraak. Ook kost het vaak behoorlijk wat tijd en geld om de woning te repareren en klaar te maken voor bezichtigingen.

Daarom verkopen steeds meer mensen, die een woning hebben geërfd, deze aan huizen opkopers. Huizen Opkoop Nederland™ is gespecialiseerd in de aankoop van geërfd vastgoed en biedt direct geld voor uw woning, zonder enig voorbehoud. Desnoods ruimen wij de woning kosteloos leeg. Wij zijn volstrekt flexibel en passen ons aan uw wensen aan. Wij zullen ons uiterste best doen de verkoop zo makkelijk en geruisloos mogelijk te laten verlopen. U heeft er verder geen omkijken meer naar het huis maar kunt zich richten op het verwerken van het verlies.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een ​​geërfd huis te verkopen. Een woning uit een erfenis roept vaak herinneringen op aan de overledene, waardoor het moeilijk is om hem leeg te ruimen. Door deze reden wachten veel mensen maandenlang voordat ze besluiten het huis te verkopen.

Hieronder vindt u een 4 goede ideeën over wat u kunt doen met een woning uit een erfenis.

De 7 Voordelen van Huizen Opkoop Nederland™

 • 100% Gegarandeerd Bod, Zonder Voorbehoud
 • Diréct Geld op Uw Rekening
 • Cash Voorschot Mogelijk
 • Verkoop Binnen 1 Week Mogelijk
 • U Betaalt Géén Taxatie- en Notariskosten
 • U Bespaart Makelaarskosten
 • Vriendelijke & Professionele Service

Geef Ons 10 Minuten, Voordat U 6 Maanden met een Makelaar Bezig Bent...

Bij Huizen Opkoop Nederland™ vinden we dat iedereen de kans moet krijgen zijn huis snel en zonder gedoe te verkopen. Vanaf het eerste bod tot en met de snelle verkoop van uw huis, zijn wij erop gericht om u alle zorgen uit handen te nemen.

In welke situatie u ook zit en wat voor reden u ook heeft om uw woning snel te verkopen, wij bieden u een vriendelijke en professionele huis opkoop service. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier hiernaast invullen. Wij doen u een vrijblijvend aanbod, op basis van de locatie en conditie van uw woning.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

4 Tips Voor Wat te Doen met een Woning Uit een Erfenis

Tip #1 - Verkoop Uw Geërfde Woning via een Gewone (Dure) Makelaar

Als u besluit om uw woning te verkopen via een gewone makelaar, moet u eerst de waarde van het pand bepalen. Hoewel dit moeilijk kan zijn, is het belangrijk om realistisch te blijven. Het kan zijn dat de woning verouderd is, iets wat nog meer zichtbaar is na het leegruimen. Het is de moeite waard om een ​​aantal makelaars te vragen om de woning te komen inspecteren en te vragen om 2 potentiële verkoopprijzen. Als eerste de waarde in de huidige staat, ten tweede de prijs als de woning is opgeknapt en aangepast naar de huidige tijd.

Het is vaak lonend om geërfde woningen op te knappen alvorens ze te koop aan te bieden. Meestal zijn de keuken, de badkamer en de vloerbedekking de belangrijkste verbeterpunten. Hoewel dit vaak kostbare verbouwingen zijn, zullen ze uw kansen op de woningmarkt sterk verbeteren.

Houd er wel rekening mee dat u bij een normale traditionele makelaar al gauw 2,5% courtage betaalt, wat kan oplopen tot totale verkoopkosten van €10.000. Als u meer geld wilt overhouden voor de erfenis kan snelle huisverkoop zonder makelaar dan veel schelen.

Geërfd Vastgoed Snel Verkopen

Tip #2 - Verkoop het Geërfde Huis Snel aan Huizen Opkoop Nederland™

Wij bieden u direct geld voor uw woning, zonder enig voorbehoud. Wij kopen de woning in de huidige staat, u hoeft hem dus niet op te knappen of klaar te maken voor bezichtigingen.

U betaalt geen makelaars- of notaris kosten. Wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening. Kortom: wij besparen u tijd en geld.

Tip #3 - Verkoop de Geërfde Woning aan een Familielid of Ga Er Zelf Wonen

Als u besluit de woning niet te verkopen via een makelaar of aan een vastgoed opkoper, kunt u het huis wellicht aan een familielid verkopen. Of ga er zelf wonen. Zo blijft de woning, met al zijn herinneringen, in de familie. Ook in dit geval bespaart u makelaarskosten. Het is wel belangrijk dat het familielid de woning kan financieren. Soms is dit mogelijk met een deel van de erfenis, in andere gevallen biedt een hypotheek bij de bank uitkomst. Laat de woning in ieder geval professioneel taxeren, zodat er later geen ruzie kan ontstaan of de verkoopprijs correct was. Leg de transactie ook goed vast op papier, bij voorkeur bij de notaris. Het best doe je geen zaken met familie en vrienden, dus probeer in dit bijzondere geval problemen kost wat kost te vermijden.

Tip #4 - Verhuur de Geërfde Woning

Als de woning hypotheekvrij is kan het aanlokkelijk zijn hem te gaan verhuren. U houdt de woning in uw bezit en kunt er in een later stadium eventueel nog zelf in wonen. U ontvangt maandelijks de huur en heeft extra besteedbaar inkomen. Vergeet niet dat u het onroerend goed vaak moet renoveren of opknappen alvorens het verhuurbaar is. Vergeet ook niet dat huurders ook een probleem kunnen worden als ze de woning verwaarlozen of geen huur betalen. Huurders zijn in Nederland goed beschermd door de wet.

Het is veel moeilijker om te gaan met verwaarlozing van een huis dat zoveel herinneringen voor u heeft, dus overweeg zorgvuldig of u de geërfde woning echt wilt verhuren. Als verhuurder betaalt u jaarlijks WOZ belasting en draait u op voor onderhoud aan de woning. Als u op afstand woont is dit vaak minder makkelijk uit te voeren.

Als er meerdere erfgenamen zijn, zult u ook de huuropbrengsten en de verantwoordelijkheden moeten delen. Je wordt dan een soort ‘ondernemer’ samen met je broers en zussen.

Snelle Verkoop in 3 Simpele Stappen...

 • 1. Ontvang een Vrijblijvend Bod

  Vul het formulier op deze pagina in & ontvang een vrijblijvend bod.

 • 2. Verkoop Uw Woning

  Wij komen een prijs overeen en kiezen een verkoopdatum die u uitkomt.

 • 3. Diréct Geld op Uw Rekening

  De verkoop vindt plaats en u ontvangt diréct geld op uw rekening.

Geef Ons 10 Minuten, Voordat U 6 Maanden met een Makelaar Bezig Bent...

Het overlijden van een geliefde is een zeer verdrietige en moeilijke gebeurtenis. Helaas zal het ons allemaal een keer gebeuren dat we in zo’n situatie verkeren. Nadat op gepaste wijze afscheid is genomen van de overledene, is het tijd voor praktische zaken zoals het afhandelen van de erfenis. Naast inboedel valt hier ook vaak een eigen huis onder. U kunt het huis in de familie houden, verhuren of verkopen.

In welke situatie u ook zit en wat u ook wilt doen met uw geërfde woning, neem in ieder geval contact op met Huizen Opkoop Nederland™. Wij bieden een vriendelijke en snelle opkoop service en kopen uw geërfde huis direct en zonder voorbehoud. U betaalt geen kosten en kunt zich richten op het verwerkingsproces.

Wij zijn vriendelijk, bekwaam en geven u gratis deskundig advies over uw specifieke mogelijkheden. Desgewenst doen wij geheel vrijblijvend een bod op uw woning. Ons bod is 100% gegarandeerd, u betaalt geen makelaars- en notaris kosten. De verkoop kan binnen 1 week rond zijn, zodat u snel door kunt met uw leven.

 

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

8 Situaties Waarin Snelle Verkoop van Uw Huis een Oplossing Kan Zijn

 • Pensioen & Kleiner Gaan Wonen
 • Dubbele Lasten, Tweede Huis Verkopen
 • Geërfd Vastgoed, Huis Uit Erfenis
 • Financiële Problemen & Hypotheekachterstand
 • Emigratie & Verhuizen Naar het Buitenland
 • Scheiden & Uit Elkaar Gaan
 • Verhuurde Woning & Probleem Huurders
 • Gezondheids Problemen, Gelijkvloers Gaan Wonen

Huizen Opkoop Nederland™ Helpt

Heeft u nog vragen over het snel verkopen van uw huis? Wilt u binnen 7 dagen uw huis verkopen omdat u snel geld nodig heeft? Staat uw huis al een tijd te koop maar komen er weinig kijkers? Bent u niet tevreden over uw makelaar? Zit u momenteel in een lastig parket en kan de snelle verkoop van uw woning helpen uw probleem op te lossen?

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Neem Vandaag Contact Met Ons Op, Verlies Geen Kostbare Tijd Meer!