Financiële Problemen: Verkoop Snel Uw Huis

Financiële Problemen Hypotheekachterstand Executieveiling Huis Snel Verkopen

Voorkom Executieveiling en Beslaglegging op Uw Huis bij Hypotheekachterstand

Steeds meer huiseigenaren kunnen door de huidige economie en de vele flex-contracten hun hypotheek en andere leningen niet meer betalen. Het niet betalen van de hypotheek wordt al snel opgemerkt door uw hypotheekverstrekker. U kunt een negatieve BKR notering oplopen en wordt benaderd door de ‘Bijzonder Beheer’ afdeling van uw bank.

Wij begrijpen dat alle brieven van de bank kunnen zorgen voor veel slapeloze nachten. Financiële problemen kunnen leiden tot stress en een gevoel van machteloosheid. Mensen zijn dan vaak geneigd niets te doen en hun kop in het zand te steken, terwijl actie nu juist belangrijk is. Een snelle verkoop van uw huis kan u helpen de situatie weer onder controle te krijgen!

Als u financiële problemen heeft en zich zorgen maakt over beslaglegging en executieveiling van uw huis, neem dan zo snel mogelijk contact op met Huizen Opkoop Nederland™. Wij kunnen uw financiële problemen verminderen en u helpen een doorstart te maken.

De 7 Voordelen van Huizen Opkoop Nederland™

 • 100% Gegarandeerd Bod, Zonder Voorbehoud
 • Diréct Geld op Uw Rekening
 • Cash Voorschot Mogelijk
 • Verkoop Binnen 1 Week Mogelijk
 • U Betaalt Géén Taxatie- en Notariskosten
 • U Bespaart Makelaarskosten
 • Vriendelijke & Professionele Service

Geef Ons 10 Minuten, Voordat U 6 Maanden met een Makelaar Bezig Bent...

Bij Huizen Opkoop Nederland™ vinden we dat iedereen de kans moet krijgen zijn huis snel en zonder gedoe te verkopen. Vanaf het eerste bod tot en met de snelle verkoop van uw huis, zijn wij erop gericht om u alle zorgen uit handen te nemen.

In welke situatie u ook zit en wat voor reden u ook heeft om uw woning snel te verkopen, wij bieden u een vriendelijke en professionele huis opkoop service. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier hiernaast invullen. Wij doen u een vrijblijvend aanbod, op basis van de locatie en conditie van uw woning.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

5 Tips Om Executieveiling en Beslaglegging te Voorkomen bij Financiële Problemen

Tip #1 - Zoek Deskundig Advies

Het klinkt logisch, maar toch zoeken veel mensen geen professionele hulp. Zij denken dat het niet zover zal komen of dat het probleem zichzelf zal oplossen. Praat zo snel mogelijk met iemand die er verstand van heeft en u kan helpen.

▷ Financiële Problemen → 5 Tips Om Snel Je Huis Te Verkopen

Tip #2 - Praat met Uw Hypotheekverstrekker of Bank

Uw hypotheekverstrekker neemt de beslissing uw hypotheek bij ‘bijzonder beheer’ onder te brengen of om uw huis te laten veilen. Probeer altijd met uw geldschieter te onderhandelen, ook als de procedure al gestart is.

Probeer een betalingsregeling te treffen, vraag om meer tijd. Steek nooit uw kop in het zand en blijf goed bereikbaar. Doe geen beloften die u niet kunt waarmaken, maar wees betrouwbaar en toon uw goede wil. Zelfs als ze in het ergste geval ‘nee zeggen’, heeft u niets verloren.

Tip #3 - Betaal Desnoods een Deel van de Maandelijkse Rente en Hypotheekaflossing

Ook als u het verschuldigde bedrag niet volledig kunt betalen, betaal dan toch tenminste een deel van de hypotheekaflossing en rente. Dit zal uw hypotheek- of kredietverstrekker laten zien dat u toch uw best doet om te betalen wat u kunt. Dit creëert vertrouwen tussen u en uw hypotheekverstrekker of bank. U laat zien dat de opgelopen schuld uw prioriteit heeft en dat u mee wilt werken en zoeken naar een oplossing.

Huis Snel Verkopen bij Financiële Problemen

Tip #4 - Verkoop Uw Huis Snel aan Huizen Opkoop Nederland™

Als het duidelijk is dat uw problemen op lange termijn niet oplosbaar zijn en uw hypotheekbetalingen, bijvoorbeeld door scheiding of werkloosheid, te hoog zijn is het soms beter uw huis snel te verkopen. Bij zelf verkopen ontvangt u vaak een hogere opbrengst dan bij verkoop per executieveiling.

Als u via een traditionele makelaar verkoopt bent u vaak zo’n 6 maanden bezig. Uw hypotheek- en vaste lasten lopen door, uw schuld stijgt. Verkoop aan een huizen opkoper, zoals Huizen Opkoop Nederland™ kan dan een goede oplossing zijn. U verkoopt uw huis snel tegen een goede prijs en kunt elders een vaste start maken.

Tip #5 - Verkoop Uw Huis en Huur Het Terug

Dit is een goede optie als u snel uw financiële probleem wilt oplossen maar niet wilt verhuizen. Bijvoorbeeld omdat uw kinderen in de buurt naar school gaan. U verkoopt uw huis voor een goede prijs en tekent vervolgens een huurcontract voor bepaalde of onbepaalde tijd. U blijft wonen in uw vertrouwde huis en kunt in alle rust bepalen wat uw vervolg plannen zijn.

Snelle Verkoop in 3 Simpele Stappen...

 • 1. Ontvang een Vrijblijvend Bod

  Vul het formulier op deze pagina in & ontvang een vrijblijvend bod.

 • 2. Verkoop Uw Woning

  Wij komen een prijs overeen en kiezen een verkoopdatum die u uitkomt.

 • 3. Diréct Geld op Uw Rekening

  De verkoop vindt plaats en u ontvangt diréct geld op uw rekening.

Voorkomen is Beter Dan Genezen

Wij hebben een op maat gemaakte oplossing die ervoor zorgt dat u in uw huis kunt blijven wonen of zorgen ervoor dat u voor een goede prijs uw huis snel verkoopt zonder executieveiling of bijkomende kosten.

Het maakt een enorm verschil of u in de vrije markt verkoopt of per executieveiling, omdat u bij een veiling een lage prijs ontvangt en ook veilingkosten dient te betalen. U houdt dan per saldo gemiddeld slechts 60% van de executiewaarde van uw huis over.

Het maakt niet uit in welk stadium van hypotheekachterstand u zich bevindt, wij kunnen u vaak helpen. Misschien probeert u al uw huis te verkopen door financiële problemen maar is uw makelaar traag en zit er geen vaart in de verkoop. Of u heeft al een brief van de hypotheekverstrekker ontvangen.

Neem altijd contact met ons op, het is beter een executieveiling of beslaglegging te voorkomen dan te genezen. Wij helpen u om deze vervelende periode achter u te laten!

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

8 Situaties Waarin Snelle Verkoop van Uw Huis een Oplossing Kan Zijn

 • Pensioen & Kleiner Gaan Wonen
 • Dubbele Lasten, Tweede Huis Verkopen
 • Geërfd Vastgoed, Huis Uit Erfenis
 • Financiële Problemen & Hypotheekachterstand
 • Emigratie & Verhuizen Naar het Buitenland
 • Scheiden & Uit Elkaar Gaan
 • Verhuurde Woning & Probleem Huurders
 • Gezondheids Problemen, Gelijkvloers Gaan Wonen

Huizen Opkoop Nederland™ Helpt

Heeft u nog vragen over het snel verkopen van uw huis? Wilt u binnen 7 dagen uw huis verkopen omdat u snel geld nodig heeft? Staat uw huis al een tijd te koop maar komen er weinig kijkers? Bent u niet tevreden over uw makelaar? Zit u momenteel in een lastig parket en kan de snelle verkoop van uw woning helpen uw probleem op te lossen?

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Neem Vandaag Contact Met Ons Op, Verlies Geen Kostbare Tijd Meer!