Met Pensioen: Verkoop Snel Uw Huis

Pensioen Snel Verkopen Huis Downsizen

Geniet van Uw Pensioen met een Snelle Verkoop van Uw Huis. Downsize en Bespaar tot Wel €10.000 aan Makelaarskosten.

Mensen die met pensioen gaan willen genieten van een onbezorgde en welverdiende oude dag. Sommigen zoeken het dichtbij met leuke hobby’s, anderen gaan vaker op vakantie en er is zelfs een groep die wil verhuizen naar een land met een warmer klimaat.

Omdat de hypotheek vaak voor een groot deel is afbetaald, zit er overwaarde in het eigen huis. Met het geld dat vrijkomt bij verkoop van uw huis kunt u leuke dingen doen. Daarom overwegen steeds meer Nederlanders om hun huis te verkopen en het terug te huren. Of om kleiner, gelijkvloers te gaan wonen.

Wij helpen u graag bij de snelle verkoop uw huis en het vrijmaken van deze overwaarde, zonder enige kosten!

Verkopen en Terughuren. Een Stap Voorwaarts!

Steeds meer mensen willen in deze levensfase ook kleiner gaan wonen. De kinderen zijn het huis uit dus er is minder ruimte nodig. Vroeger waren er 3 tot 4 mensen in huis dus waren 3 tot 4 slaapkamers noodzakelijk. Tegenwoordig zijn er 1 tot 2 personen, dus is er sprake van teveel ruimte. Daarbij vergt een groter huis ook meer onderhoud. Door ‘downsizen’ wordt uw leven makkelijker en heeft u meer geld te besteden. ‘Kleiner wonen’ wordt daarom steeds meer gezien als een stap voorwaarts.

Er is ook een groep die het eigen huis verkoopt en het vervolgens terug huurt. Zij blijven gewoon in dezelfde woning in dezelfde buurt wonen, met bekenden en voorzieningen om zich heen. Maar ze hebben een flink bedrag aan overwaarde beschikbaar waar ze van op vakantie kunnen en andere leuke dingen kunnen doen.

Huizen Opkoop Nederland™ is gespecialiseerd in het helpen van mensen om de overwaarde van hun huis vrij te maken. Met onze snelle woning verkoop service ontvangt u direct een vrijblijvend bod op uw huis en kunt u het binnen 1 week verkopen. U kunt ook besluiten om uw huis te verkopen en het terug te huren. Wij zijn flexibel en denken met u mee. Vul nu het formulier op deze pagina in en ontdek hoeveel overwaarde u heeft om van uw pensioen te genieten.

De 7 Voordelen van Huizen Opkoop Nederland™

 • 100% Gegarandeerd Bod, Zonder Voorbehoud
 • Diréct Geld op Uw Rekening
 • Cash Voorschot Mogelijk
 • Verkoop Binnen 1 Week Mogelijk
 • U Betaalt Géén Taxatie- en Notariskosten
 • U Bespaart Makelaarskosten
 • Vriendelijke & Professionele Service

Verkoop Gaat Niet Door & Snel Huis Verkopen via Huizen Opkoop Nederland™

Wat de reden ook mag zijn dat kopers afhaken, u heeft er een probleem bij. Uw hypotheeklasten lopen door, terwijl het inrichten van de nieuwe woning veel geld kost. U wilt uw tweede woning zo snel mogelijk verkopen voor een goede prijs.

Als u ook onaangenaam bent verrast door een ontbindende voorwaarde en niet de luxe hebt te wachten op een nieuwe koper, neem dan direct contact op met Huizen Opkoop Nederland™. Wij doen snel een gegarandeerd bod op uw woning.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

De 9 Meest Voorkomende Redenen Waarom Mensen na Pensionering Hun Huis Verkopen

▷ Pensioen → 9 Redenen Om Snel Uw Huis Te Verkopen (2017)

Uw huis is waarschijnlijk uw grootste bezit, daarom is het belangrijk dat u een zorgvuldige beslissing maakt of kleiner wonen iets voor u is. De meest voorkomende redenen waarom mensen na pensionering hun huis verkopen of kleiner willen wonen zijn:

 • Het vrijmaken van de overwaarde op het huis om het pensioen aan te vullen.
 • Naar het buitenland verhuizen, bijvoorbeeld met een warm klimaat.
 • Verhuizen naar een appartement. Behoefte aan een gelijkvloerse woning.
 • Verhuizen naar een zorgwoning.
 • Minder ruimte nodig: de kinderen zijn het huis uit.
 • Geld vrijmaken om de kinderen te helpen bij de aankoop van hun eerste huis.
 • Besparen van hypotheekkosten.
 • Het overlijden van een geliefde.
 • Een nieuw avontuur of een nieuwe start maken.

Vroeger werd kleiner gaan wonen of ‘downsizen’ meestal gedaan om gezondheidsredenen of om het eigen huis ‘op te eten’. Tegenwoordig zijn er veel meer redenen waarom mensen kleiner gaan wonen: het kan ook een manier zijn om een nieuw leven te starten in een nieuw huis. Grote huizen gebruiken meer energie en kosten meer tijd om te onderhouden. Door downsizen kan je dat geld en die tijd aan leuke dingen besteden.  Zoals genieten van de luxe, het maken van de reis van je dromen, ieder jaar op cruise, de aankoop van een vakantiehuis of een gloednieuwe auto. Veel gepensioneerden willen hun kinderen helpen bij de aankoop van een woning. De overwaarde kan daar goed voor van pas komen. Downsizen is niet in iedere situatie zinvol, maar het is de moeite waard om te checken of u geld kunt besparen en uw leven kunt vereenvoudigen.

Eenzaamheid is een van de grootste problemen die mensen op leeftijd hebben. Ze zien geen collega’s meer en hebben minder familieleden. Een kleinere woning in een wijk met veel andere gepensioneerden kan dan een goede optie zijn.

Een deel van de mensen die met pensioen gaan besluit naar een warmer klimaat te verhuizen. Spanje is al jaren de grote favoriet onder pensionado’s. De gezondheidszorg is er uitstekend en het klimaat is ideaal om te overwinteren. Maar ook Frankrijk en Griekenland zijn veel genoemde bestemmingen. Gaat men verder weg, dan zijn Suriname, de Antillen of Thailand het meest populair wegens de lagere kosten voor levensonderhoud.

Om welke reden u ook overweegt uw huis of woning te verkopen, waar u ook heen wilt en in welke situatie u ook verkeert. Huizen Opkoop Nederland™ kan u helpen bij de snelle verkoop van uw huis. Neem direct contact met ons op en ontvang een vrijblijvend bod op uw woning. Wij voorzien u vriendelijk en deskundig van gratis advies.

Snelle Verkoop in 3 Simpele Stappen...

 • 1. Ontvang een Vrijblijvend Bod

  Vul het formulier op deze pagina in & ontvang een vrijblijvend bod.

 • 2. Verkoop Uw Woning

  Wij komen een prijs overeen en kiezen een verkoopdatum die u uitkomt.

 • 3. Diréct Geld op Uw Rekening

  De verkoop vindt plaats en u ontvangt diréct geld op uw rekening.

Vul Uw Gegevens In & Ontvang een GRATIS Bod op Uw Huis

arrow

privacy Uw privacy is gewaarborgd. Geheel vrijblijvend bod zonder enige verplichting tot verkoop.

óf bel / whatsapp / sms naar 06-25114085 om direct te spreken met een specialist

Huizen Opkoop Nederland™ Helpt

Heeft u nog vragen over het snel verkopen van uw huis? Wilt u binnen 7 dagen uw huis verkopen omdat u snel geld nodig heeft? Staat uw huis al een tijd te koop maar komen er weinig kijkers? Bent u niet tevreden over uw makelaar? Zit u momenteel in een lastig parket en kan de snelle verkoop van uw woning helpen uw probleem op te lossen?

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Geef Ons 10 Minuten, Voordat U 6 Maanden met een Makelaar Bezig Bent...

In welke situatie u ook verkeert, wij vertellen u graag hoe u snel uw woning kunt verkopen mét of zonder onze hulp. Vul het formulier hiernaast in om een vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning of neem vandaag nog contact op met één van onze vriendelijke specialisten.

 

Neem Vandaag Contact Met Ons Op, Verlies Geen Kostbare Tijd Meer!